News

ΔΡ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

By: DR. CHRISTOS CLERIDES Oct. 21, 2020

Τα ηνία του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου αναλαμβάνει ο Δρ. Χρίστος Κληρίδης μετά την επικράτησή του στις σημερινές εκλογές για τη νέα ηγεσία. 

Ο Δρ. Κληρίδης στις 15 Οκτωβρίου 2020 εκλέγηκε Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι τιμή η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι δικηγόροι στο πρόσωπο του καθώς διαθέτει πλέον την εμπειρία, τον απαραίτητο χρόνο, τη διάθεση και την αγάπη στο να προσφέρει στη δικηγορία και τη δικαιοσύνη από αυτή τη θέση. 

Το μήνυμα του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων: 

"Σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα. Νέα Πνοή στη Δικαιοσύνη. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος μας ήδη ξεκίνησε με τον σχεδιασμό του. Προτεραιότητα η σύσταση των Πειθαρχικών Κλιμακίων και οι κτιριακές ανάγκες όπως και η λειτουργία των δικαστηρίων. Τη Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση του ΠΔΣ με το καταρτισμό του σαν Σώμα. Αμεσα οι πρώτες αποφάσεις.Στις 10 σήμερα θα είμαι στο γραφείο στη Φλωρίνης για τον άμεσο σχεδιασμό και προγραμματισμό. Σηκώνουμε μανίκια. Αναβάθμιση των Λειτουργών της Δικαιοσύνης και σωστή Μεταρρύθμιση. Αξιοποίηση όλων όσων θέλουν να προσφέρουν. Ευχαριστίες στους Γιώργο Χριστοφιδη, Ελεάνα Χριστοφη, Γιάννη Πολύχρονη και Δημήτρη Λοχία. Ευχαριστίες στον Ευάγγελο Πουργουρίδη και όλους τους συναδέλφους που στάθηκαν στο πλευρό μας. Στους Φοίβη Αλέξανδρο Κωνσταντίνο Κληρίδη και σύζυγό μου Ελένη. Στους Κυριάκο Θεοδωρίδη, Θανάση Κορφιωτη .Θα εμπλακούν στο πρόγραμμα μας.  Συγχαρητήρια στους Χριστοφιδη Τσαρδελλη Τζιωρτζια και Καλλη νέα εκλεγεντα Μέλη. Ομως De profundis ευχαριστίες σε όλους εσάς που μας επιλέξατε για το πρόγραμμα και θέσεις μας .Η υλοποίηση τους ξεκίνησε. Δουλεύουμε για όλους εσάς τους συναδέλφους. "